1, 2, hupsakee!

Net als veel mensen in Nederland, heb ik eerste en tweede kerstdag doorgebracht met familie. Het was gezellig en er werd gedronken, gegeten en gelachen. Bang om uit de broek te scheuren ben ik niet, aangezien ik sportief ingesteld ben. Dus om te voorkomen dat ik als een zak aardappelen op de bank blijf zitten, heb ik vandaag weer de stoute hardloopschoenen aangetrokken en ben ik lekker een blokje wezen hardlopen.

Deze temperatuur kan een reden zijn om je ervan te weerhouden om, net als ik, te gaan hardlopen. Dat zijn excuses en niet nodig.

Met dit weer kun je er prima op uit, alleen dien je ervoor te zorgen dat je voorzien bent van de juiste kleding. Dus kleed je slim en ga erop uit! Draag als eerste laagje een shirt met korte mouwen,vervolgens een shirt met lange mouwen en wanneer het waait, een jasje. Dit houdt de snijdende kou en wind tegen en dat loopt comfortabeler.  Ik had er niet op gerekend dat de wind zo koud was, anders had ik zeker een jasje aangetrokken. Vergeet je PhotoGrid_1419699721905handschoenen niet, anders vriezen ze er wellicht nog af. Tot slot een fleece muts om je hoofd warm te houden tegen de wind. Wanneer je dit niet doet, merk je snel genoeg dat je hoofdpijn krijgt wanneer je tegen de wind in moet lopen, is dit niet prettig. Tot slot een fijn stukje muziek, die je meevoert in het jouw gewenste tempo waarop je wilt gaan lopen.

Dus waar wacht je nog op?

1,2, hupsakee!