Internet als primaire levensbehoefte

Zoals velen van jullie misschien hebben gemerkt, ben ik aantal weken uit de lucht geweest. Dit is niet omdat ik geen inspiratie of behoefte meer had om te schrijven, maar vanwege een verhuizing. De klus van de verhuizing was binnen een dag geklaard, maar er moest nog verbouwd worden.

Deze verbouwing had drie weken de tijd nodig en ik had ook geen beschikking over een geschikte ruimte met internet. Daarover morgen meer. Ja, jullie lezen het goed; mijn weblog zal meerdere malen per week verschijnen. Die weken van afwezigheid hebben ervoor gezorgd dat ik goed heb nagedacht over mijn toekomst en die van schrijven.

Er is veel om te delen en dat wil ik niet onopgemerkt aan jullie voorbij laten gaan.

Vanmiddag kwam dit idee en heeft me niet meer losgelaten. Morgen neem ik jullie mee in de onmisbaarheid van internet. Denk alvast om je wifi verbinding, want dit wil je niet missen!